Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Tentang Kami

Tuoou ngahijikeun suplai bahan baku, pamekaran produk, produksi, transportasi, instalasi sareng jasa tindak lanjut.

Shijiazhuang Tuoou Konstruksi Bahan Perdagangan Co., Ltd didirikeun taun 2012, tempatna di kota shijiazhuang propinsi hebei caket Tianjin Xingang.

Éta ngahususkeun dina ngahasilkeun sagala jinis villa lampu-baja, imah kontainer, imah saderhana, imah sélulér, asesoris imah. Pabrik kami komitmen pikeun nyayogikeun desain perumahan modular, penjualan, produksi sareng pamasangan solusi one-stop.

Upami anjeun peryogi solusi anu pangsaéna ... urang tiasa ngalayanan anjeun

Kami bakal nyayogikeun anjeun kalayan solusi padumukan komérsial sareng biaya-épisién anu efektif

Taros Kami
factory03
factory04
factory05
factory01
factory02