Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Tentang Kami

Ihtisar Perusahaan

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD

Shijiazhuang Tuoou Konstruksi Bahan Perdagangan Co., Ltd didirikeun taun 2012, tempatna di kota shijiazhuang propinsi hebei caket Tianjin Xingang.

Éta ngahususkeun dina ngahasilkeun sagala jinis villa lampu-baja, imah kontainer, imah saderhana, imah sélulér, asesoris imah. Pabrik kami komitmen pikeun nyayogikeun desain perumahan modular, penjualan, produksi sareng pamasangan solusi one-stop.

336143700

Kauntungan urang

icobg

Ngahaja Nyiptakeun

Pabrik urang gaduh kapasitas manufaktur anu maju, manajemén produksi tpm anu saé, kapasitas téknis anu propésional, kapasitas R&D tingkat tinggi sareng pusat kontrol kualitas mandiri.

Kualitas Anu Saé

Produk ngalacak dina produk anu didukung pikeun proyék-proyék, sapertos bagian-bagian khusus bentuk khusus, papan gedong, pelat warna sareng lambaran baja bergelombang, panel sandwich baja warna (poliuretan, EPS, Rockwool, wol kaca, panel sandwich kamar bersih), decking lantai, waja struktur, produk waja jsb.

Tim Téknis anu Kuat

Tuoou merhatoskeun kamekaran kamampuan panilitian ilmiah sorangan, sareng nyiptakeun lingkungan anu saé pikeun paningkatan kamampuan panilitian ilmiah anu teras-terasan. Dugi ka ayeuna, kami parantos kéngingkeun 5 sertipikat patén modél utiliti dina hal struktur perumahan. 

Tuoou ngahijikeun suplai bahan baku, pamekaran produk, produksi, transportasi, instalasi sareng jasa tindak lanjut. Éta komitmen pikeun nyayogikeun palanggan kalayan solusi ruang padumukan komérsial sareng ongkos-épéktip kualitas luhur. Jasa panyimpenan Kelautan anu saé sareng jasa panyokong fasilitas internal ngajantenkeun kami ngagaduhan kaunggulan dina kompetisi。

Tuoou parantos ngadegkeun pusat kontrol kualitas anu mandiri, anu utamina dina kagiatan pamariksaan bahan, pamariksaan bahan bantu, pamariksaan produk, pamariksaan prosés sareng pamariksaan laboratorium. Grup ngadopsi metode deteksi aktif pikeun ngalacak sareng ngendalikeun sadaya prosés produksi, sareng sacara ketat ngendalikeun bahan anu lebet. Parangkat ékspérimén canggih sareng prosedur uji standar internasional mastikeun akurasi sareng standarisasi data ékspérimén sareng ngamajukeun paningkatan kualitas produk.

certificate (1)
certificate (2)

Aya patarosan? Kami gaduh jawaban.

Tuoou komitmen pikeun nyayogikeun kualitas-kelas munggaran sareng épisiénsi sateuacanna-jual sareng jasa purna jual, anu ngagaduhan reputasi anu saé ti para nasabah urang di panjuru dunya.

Kami parantos ngekspor ka seueur nagara di Asia Tenggara, Eropa, Afrika, Australia, Amerika Tengah, Amérika Kidul jsb.

Wisata Pabrik

2019090338590425
2019090338973129
2019090339033725
2019090338886709
facaty.
factory