Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Kamar Adat

  • Custom Room

    Kamar Adat

    Villa baja ringan, ogé katelah perumahan struktur baja ringan, bahan utami na didamel tina strip beuleum baja galvanis anu dicelupkeun panas ku sintésis téknologi rolling tiis tina keel baja ringan.
    Struktur paduan aluminium-seng tina pelat waja dilapis aluminium-seng diwangun ku 55% aluminium, séng 43,4% sareng silikon 1,6% dikuatkeun dina 600 ℃. Sakabéh struktur diwangun ku aluminium-beusi-silika-seng, ngabentuk kristal opat unsur padet, sahingga ngabentuk lapisan halangan anu kuat sareng épéktip pikeun nyegah faktor korosi nembus. Urang tiasa ngarobih numutkeun gambar anjeun.