Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Asesoris perumahan

  • Light steel connector for villa

    Panyambungna baja ringan pikeun villa

    1. Fast fasters / tahan jangkar / bagian tahan angin / konektor Aseismic / Windproof sareng shockproof konektor struktural steel Ukuran: 3 * 66 * 251 Bagian anti-pullout dipasang dina témbok waja témbok lampu témbok ipis, umumna dipaké ku interval baud ékspansi, pikeun sambungan antara lantai heula sareng lantai yayasan, sisina dipasang dina téél nangtung sareng sekrup pengeboran sirah buleud héksagonal, handapeunna dibenerkeun ku sambel jangkar, sareng ...
  • DIN933 DIN931 stainless steel 304 316 a2-70 a4-80 hex screw hex head bolt

    DIN933 DIN931 stainless steel 304 316 a2-70 a4-80 hex screw hex head baut

    Produk: DIN933 DIN931 stainless steel 304 316 a2-70 a4-80 hex screw hex head bolt Standar: DIN Material: 201, AISI304 (A2-70), AISI316 (A4-80) jsb Ukuran: 1/2 ″ -4 ″, M5-M64 atanapi non-standar salaku pamundut & desain Kelas: 4.8,6.8,8.8,10.9,12.9 Perlakuan permukaan: Polos, galvanis, biru bodas, YZP jsb Jenis: M12 Hex Tap Bolts Packing: karton box + kraft box Pamayaran: T / T: 30% Sampel Sampel: Sampel gratis tiasa dikirim pikeun uji Kamampuhan Suplai: 10000000 Potongan / Potongan per Minggu Diterangkeun Waktos: 15 dinten Nami Produk ...
  • Coil nails

    Kuku coil

    Bahan: Q195 / Q235 /Baja
    Jenis: Dek /Kaku coil hateup, Kawat koil koil
    Jenis sirah: Sirah Anu Dipariksa Datar

  • min angle brackets

    mnt kurung sudut

    Bahan : waja. Q195, Q235, stainless steel 304 316
    Szie : 2,3,4mm
    Modél Standar : DIN, ASTM, JIS, BS, AISI, Nonstandard

  • Corner bracket, Corner braces, Angle bracket, Corner plates,T- Corner braces

    Kurung sudut, Kurung kurung, Kurung sudut, Piring sudut, Kurung kurung T-

    Bahan: Baja tahan karat, waja karbon, tambaga, Irion, kuningan, sareng gangsa, aluminium (atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan)
    Perawatan permukaan: plating, paniting, bubuk palapis, polishing, brushing. Jsb.
    Kandel: 0.08mm ~ 50mm, atanapi khusus anu sayogi