Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Sertifikasi ISO9001 Workshop gudang prefab héd wangunan workshop struktur baja ringan

Pedaran pondok:

Jenis: Baja ringan sStandard: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
Sertipikat: ISO9001 / CE EN1090
Perlakuan permukaan: Hot Dip Galvanis / Dicét


Detil Produk

Tanda Produk

Jandéla: Allumimium Alloy / PVC
Panto: panto ngageser / panto muter
Hateup & Panel Tembok: Panel Sandwich (EPS / PU / Firber Glass / Rock Wol)
Warna: Syarat Pelanggan
Palayanan Saatos-Jualan: Dukungan téknis online, Pamasangan Onsite, Latihan Onsite, Inspeksi Onsite, suku cadang gratis
Kamampuh Solusi Proyék: desain grafis, desain modél 3D, total solusi pikeun proyek
Widang aplikasi: Gudang / bengkel / gudang / hanggar pesawat / imah unggas / garasi mobil
Rincian bungkusan:
1. komponén struktur baja bakal di bungkusan buligir kalayan panangtayungan ditangtoskeun.
2. Panel sandwich bakal ditutupan ku pilem plastik.
3. Bolt sareng asesoris sanésna bakal dieusian kana kotak kai.
4. pangiriman: ngadukung angkutan laut di port xingang

ISO9001 Certification Prefab warehouse workshop shed light steel structure workshop buildings

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali