Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Imah seueur fungsi

  • Multi Function House

    Multi Fungsi House

    Rumah villa waja ringan mangrupikeun salah sahiji jenis imah prefabrikasi, imah prefab atanapi imah modular. Éta populér dianggo di nagara anu béda henteu masalah éta nagara beunghar atanapi miskin salaku bumi kulawarga.
    Éta didamel tina waja-logam anu kuat sareng héjo, salaku struktur sareng panel sandwich beurat-beurat atanapi papan serat semén pikeun témbok sareng hateup. Tembok di jero sareng luar tiasa dihias ku bahan modéren anu béda anu ngajantenkeun bumi katingali saé sareng raoseun.
    Éta tahan cai, seuneu, buktina sora, insulasi panas. Urang tiasa nuturkeun perenah pelanggan sareng saratna pikeun ngararancang.