Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Warta

  • Karakteristik villa waja ringan sareng pangwangunan sistem

    Villa baja ringan, ogé katelah perumahan struktur baja ringan, bahan utami na didamel tina strip beuleum baja galvanis anu dicelupkeun panas ku sintésis téknologi rolling tiis tina keel baja ringan. Struktur paduan aluminium-seng tina pelat waja dilapis aluminium-seng diwangun ku 55% aluminium, ...
    Maca deui
  • Sejarah pangwangunan villa waja ringan di bumi sareng luar negeri

    Nembe pisan, di pasar perumahan niupkeun ledakan "angin villa waja ringan", hal anyar ieu parantos nyababkeun seueur jalma pikeun merhatoskeun. Imah waja ringan nembongan di Cina dina taun 1990an. Kiwari, téknologi ngawangun struktur baja parantos asak, dipromosikeun ku nagara, sareng ngagaduhan ...
    Maca deui
  • Kaunggulan villa waja ringan

    Aya alesan anu jero kunaon sistem villa waja ringan, kalebet bumi sareng apartemen sababaraha lantai, seueur berkembang kalayan gancang. Dibandingkeun sareng bentuk perumahan perumahan baja sanés, sistem perumahan terintegrasi baja TUOOU lampu, khususna ligh-walled ligh-walled ligh ...
    Maca deui
  • Kinerja anu saé saatos taun énggal

    Tanggal 2 Maret, Mr. Robert, palanggan Australia, sumping deui ka perusahaan kami. Ieu katilu kalina na sumping ka Cina sareng tuoou. Saatos pamahaman awal anu munggaran, évaluasi kadua kadua sareng kasuksésan akhir kali ieu Mr. Robert parantos salawasna nekenkeun yén anjeunna peryogi sababaraha téknologi luhur, manusa ...
    Maca deui