Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Kaunggulan villa waja ringan

Aya alesan anu jero kunaon sistem villa waja ringan, kalebet bumi sareng apartemen sababaraha lantai, seueur berkembang kalayan gancang. Dibandingkeun sareng bentuk perumahan perumahan baja sanés, sistem perumahan terpadu baja TUOOU, khususna perumahan keel waja témbok lampu ipis, ngagaduhan sababaraha kaunggulan komprehensif anu unik:

(1) lampu villa baja ringan, kakuatan tinggi, kinerja seismik anu saé, kaamanan anu luhur. Wangunanna sorangan terang pisan, ngan sakitar satengah beurat struktur beton.

(2) komponén sistem keel baja ringan sareng produksi asesoris pabrik sareng mékanisasi, tingkat komérsialisasi tinggi, gampang ngahontal industrialisasi, industrialisasi, tiasa nyingkat siklus konstruksi

(3) Daérah bagian tina komponénna leutik, anu tiasa ningkatkeun luas épéktasi gedong sakitar 8% dibandingkeun sareng struktur beton. Hateupna ngadopsi struktur waja, anu tiasa ngawangun bentuk hateup anu lega sareng multi-diménsi, penampilan anu saé, sareng nyumponan sarat anu dipersonalisasi dina gedong éta.

(4) Cai jero rohangan sareng pipa listrik tiasa dikubur dina témbok, kalayan tata ruang anu fleksibel sareng modifikasi anu merenah. Éta cocog pikeun nyoko kana panyalindungan lingkungan sareng héd témbok hemat energi, papan lempeng sareng panel hateup kalayan eusi téknologi luhur, sareng ngagaduhan pangaruh hemat énergi anu saé.

(5) Sora konstruksi villa baja ringan leutik, kirang runtah konstruksi, bahan anu dianggo utamina didaur atanapi bahan biodegradable, kondusif pikeun panyalindungan lingkungan ékologis, saluyu sareng pasaratan wangunan héjo sareng pamekaran berkelanjutan, kagolong kana gedong perlindungan lingkungan héjo.

(6) Dibandingkeun sareng struktur beton bata biasa, total konsumsi énergi struktur baja ringan nyaéta 30% sareng émisi karbon dioksida diréduksi janten 67%.

Numutkeun kana hasil panerapan praktis, biaya pangwangunan sistem villa waja ringan di daérah gempa sareng dasar lemah lembut sakedik langkung handap atanapi sami dibanding sistem struktur beton bertulang, anu ngagaduhan daya saing anu kuat. Mertimbangkeun panggunaan jangka panjang, trend pangwangunan sareng syarat perlindungan lingkungan, villa baja ringan ngagaduhan prospek pangwangunan anu saé sareng paménta pasar anu ageung, anu bakal laun janten "titik jual" énggal di pasar perumahan. Sanaos villa waja ringan henteu acan seueur dianggo di Cina, kami yakin yén dina waktos anu caket, villa baja ringan bakal mekar dimana-mana di Cina.


Waktos Post: Mar-18-2021