Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Karakteristik villa waja ringan sareng pangwangunan sistem

Low Price Steel Structure Luxury Villa container hotel

Villa baja ringan, ogé katelah perumahan struktur baja ringan, bahan utami na didamel tina strip beuleum baja galvanis anu dicelupkeun panas ku sintésis téknologi rolling tiis tina keel baja ringan.

 

Struktur paduan aluminium-seng tina pelat waja dilapis aluminium-seng diwangun ku 55% aluminium, 43,4% séng sareng 1,6% silikon dikuatkeun dina 600. Sakabéh struktur diwangun ku aluminium-beusi-silika-séng, ngabentuk kristal opat unsur padet, sahingga ngabentuk lapisan halangan anu kuat sareng épéktip pikeun nyegah faktor korosi nembus.

 

Fitur baja ringan

1. Résistansi korosi

Résistansi korosi tina "55% coil aluminium-séng" asalna tina panyalindungan panghalang tina aluminium sareng perlindungan korban tina séng. Nalika séng dikorbankeun pikeun ngajagaan ujung-ujung potongan, goresan, sareng goresan palapisna, aluminium ngawangun lapisan oksida leyur Éta kalakuan salaku panghalang. Gulungan baja alloy aluminium-séng parantos dilakukeun dina tés paparan ker langkung ti 20 taun dina kaayaan kaayaan atmosfir, sareng parantos kabuktosan yén 55% coil waja paduan aluminium-séng ngagaduhan perlindungan motong ujung anu langkung saé tibatan galvanis sareng 5% coil waja paduan aluminium-séng.

2. résistansi panas:

Résistansi panas pelat waja paduan aluminium-séng 55% langkung saé tibatan pelat waja galvanis, sareng résistansi oksidasi suhu luhur pelat waja dilapis aluminium sami. Plat baja alloy séng terlindung tiasa dianggo dina lingkungan suhu luhur dugi ka 315 darajat.

 

3. répléksibilitas:

Pelat waja paduan aluminium-séng 55% gaduh réfléktipitas anu luhur, anu ngajantenkeun halangan tahan panas. Lembaran séng terlindung ampir dua kali réplektasi termal tina lembaran galvanis, janten tiasa dianggo salaku hateup sareng panel tanpa cet pikeun ngahémat énergi.

 4. Cét sipat:

Kusabab adhesion anu saé pisan antara lapisan séng sareng cet tina pelat waja séng aluminisasi, éta tiasa dicét tanpa perlakuan sasarengan sareng pelapukan nalika dianggo salaku papan tanda pikeun tujuan umum. Lembaran waja galvanis peryogi perlakuan anu séhat sareng pretreatment.

  Struktur sistem villa baja ringanSistem struktur témbok waja ringan, ku balok ribbed sareng kolom kolom sareng saluyu sareng struktur pangropéa gaya umum, indikator kinerja fisik anu saé, masa pangwangunan pondok, pangaruh insulasi anu saé, mangrupikeun jinis hemat énergi héjo sareng sistem struktur wangunan perlindungan lingkungan.

1. Sistem dasar

Timer beurat bumi struktur baja ringan nyaéta ringan, anu ngan ukur sakitar 1/5 tina imah struktur beton bata sareng 1/8 ti imah struktur beton bertulang, janten tiasa ngirangan biaya konstruksi yayasan. Pondasi bumi struktur baja ringan umumna ngadopsi pondasi strip.

(1) struktur baja ringan beurat beurat, tiasa ngirangan pisan biaya rékayasa dasar;

Desain Uap-buktina yayasan sacara efektif tiasa nyegah panyerang uap sareng gas anu ngabahayakeun;

(3)Modeu jangkar anu wajar pikeun mastikeun sambungan anu dipercaya tina yayasan sareng awak utama.

 

2. Sistem témbok

Sistem témbok éksternal umumna antara 120-200, Kusabab témbokna hampang sareng ipis, luas panggunaan anu leres tina wangunan struktur baja ringan naék kira-kira 10% -15% tibatan imah tradisional, daérah panggunaan jero rohangan ningkat langkung ti 90% tibatan imah tradisional, rohangan interior tiasa pipisahan fléksibel. Garis pipa tiasa diatur dina témbok, lantai sareng komponén hateup liang anu disayogikeun, panyumputna saé, langkung saé.

(1)Témbokna dieusi ku katun serat gelas, anu ngagaduhan performa panas anu hadé, insulasi panas sareng insulasi sora;

(2) kertas pernapasan tahan cai sareng napas, anu sacara efektif tiasa nyaluyukeun kalembaban hawa di jero rohangan, ngajantenkeun hirup langkung raoseun, sareng sacara efektif nyegah pembibitan kapang dina témbok;

Pipa na dikubur dina témbok sareng henteu ngeusian rohangan jero rohangan.

3. Sistem lanté

Lantai didamel tina kakuatan tinggi-galvanis C-tipe sareng anggota baja ringan-tipe U. Balok lantai disusun saluyu sareng modulus standar sareng tulang rusuk jarak anu sami. Balok lantai ditutupan ku pelat struktural anu kaku-tahan sareng anti korosi, ngabentuk sistem lantai seismik anu kuat.

(1) Plat struktural sareng balok waja lanté digabungkeun struktur, kuat sareng stabil;

(2) sagala jinis saluran pipa cai sareng listrik disumputkeun dina struktur lantai sareng henteu nempatan jangkungna gedong;

(3) Katun serat gelas dieusian dina interlayer, sareng pangaruh pelestarian panas sareng insulasi panas, nyerep sora sareng insulasi sora anu luar biasa.

4. Sistem hateup

Gencangan hateup diwangun ku rupa-rupa komponén waja hampang. Sacara umum, aya truss segitiga sareng truss bentuk T, anu tiasa gampang sareng fleksibel ngahontal rupa-rupa modél atap kompléks. Umumna, hateupna didamel tina ubin aspal warna-warni, anu ngagaduhan kinerja tahan cai anu hadé sareng nyorot kaéndahan sareng kualitasna.

(1) Hateup komposit ngagaduhan fungsi buktina hujan, tahan cuaca, insulasi panas, sareng sajabana, anu tiasa ngahontal rupa-rupa modél;

Desain sirkulasi ventilasi, teraskeun jaga hawa seger.

5. komponén struktural

Sadaya komponén struktural didamel tina waja galvanis kakuatan tinggi pikeun mastikeun umur padaleman. Sadaya komponén struktural tiis-diteken ku mesin perakitan mesin presisi pabrik, sareng akurasi diménsi nyaéta méter millimeter, anu teu tiasa dibandingkeun sareng struktur sanésna.

 

 


Pos waktos: Mei-07-2021