Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Bungkus kamar

Pedaran pondok:

Tipe Produk: Bumi Wadah
Palayanan Saatos-Jualan: Dukungan téknis online, Pamasangan Onsite, Pelatihan Onsite, Inspeksi Onsite
Kamampuh Solusi Proyék: desain grapik, desain modél 3D, total solusi pikeun proyék-proyék, Palangkangan Konsolidasi


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi: Hotél, Padumukan
Anggo: Carport, Hotel, House, Kios, Booth, Office, Sentry Box, Guard House, Shop, Toilet, Villa, Warehouse, Workshop, Plant
Struktur utama: Aluminium Frame
Lantai: Honeycomb aluminium kalayan bahan seuneu
Tembok Outsize: Honeycomb aluminium kalayan bahan seuneu
Tembok jero: Papan tahan seuneu kai ékologis
Warna: Disaluyukeun
Kiriman: Ngumpul
Jandéla & Lawang: Aluminium Jandéla & Lawang
Rincian bungkusan
1, katun Mutiara sareng kerajinan keretas, kotak kai di luar sareng rangka pendukung beusi interior.
2, Paket khusus numutkeun syarat konsumén.

Packing room 09

Packing room 11 Packing room 01Packing room 10 Packing room 02 Packing room 03 Packing room 04 Packing room 05 Packing room 06 Packing room 07 Packing room 08

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali