Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Produk

  • Beautiful appearance small prefabricated house prefabricated light steel structure module villa / housing

    Penampilan geulis imah prefabrikasi leutik struktur konstruksi baja ringan modul villa / perumahan

    Métode majelis: dirakit
    Anggo ”: cicing di kulawarga, hotél, supermarket, jst
    Ukuran: Adat

  • Internal And External Hanging Board

    Déwan gantung internal sareng éksternal

    Papan gantung éksternal sareng internal mangrupikeun salah sahiji bahan bangunan, anu dianggo pikeun témbok luar atanapi témbok interior. Papan gantung éksternal sareng internal kedah ngagaduhan anti korosi, résistansi suhu luhur, anti sepuh, henteu aya radiasi, pencegahan seuneu, kontrol hama, henteu aya deformasi sareng sipat dasar anu sanés. Dina waktos anu sasarengan, aranjeunna meryogikeun penampilan anu saé, konstruksi saderhana, perlindungan lingkungan sareng hemat énergi.

  • Multi Function House

    Multi Fungsi House

    Rumah villa waja ringan mangrupikeun salah sahiji jenis imah prefabrikasi, imah prefab atanapi imah modular. Éta populér dianggo di nagara anu béda henteu masalah éta nagara beunghar atanapi miskin salaku bumi kulawarga.
    Éta didamel tina waja-logam anu kuat sareng héjo, salaku struktur sareng panel sandwich beurat-beurat atanapi papan serat semén pikeun témbok sareng hateup. Tembok di jero sareng luar tiasa dihias ku bahan modéren anu béda anu ngajantenkeun bumi katingali saé sareng raoseun.
    Éta tahan cai, seuneu, buktina sora, insulasi panas. Urang tiasa nuturkeun perenah pelanggan sareng saratna pikeun ngararancang.

  • Custom Room

    Kamar Adat

    Villa baja ringan, ogé katelah perumahan struktur baja ringan, bahan utami na didamel tina strip beuleum baja galvanis anu dicelupkeun panas ku sintésis téknologi rolling tiis tina keel baja ringan.
    Struktur paduan aluminium-seng tina pelat waja dilapis aluminium-seng diwangun ku 55% aluminium, séng 43,4% sareng silikon 1,6% dikuatkeun dina 600 ℃. Sakabéh struktur diwangun ku aluminium-beusi-silika-seng, ngabentuk kristal opat unsur padet, sahingga ngabentuk lapisan halangan anu kuat sareng épéktip pikeun nyegah faktor korosi nembus. Urang tiasa ngarobih numutkeun gambar anjeun.

  • Low Price Steel Structure Luxury Villa container hotel

    Struktur Baja Harga Murah Hotel wadah Villa méwah

    Ukuran : 20 * 8 * 9.5 kaki (ukuran séjén opsional)
    Beurat: sakitar 1,5 ton
    Warna : bodas standar, tiasa disaluyukeun

  • Building Material 3 Tab Roofing Wall Tiles Asphalt Shingles

    Bahan Pangwangun 3 Tab Atap Tembok Genténg Asphalt Shingles

    Ketik: 3-tab shingle aspal
    Lebar : 333mm
    Panjangna: 1000mm

  • Packing room

    Bungkus kamar

    Tipe Produk: Bumi Wadah
    Palayanan Saatos-Jualan: Dukungan téknis online, Pamasangan Onsite, Pelatihan Onsite, Inspeksi Onsite
    Kamampuh Solusi Proyék: desain grapik, desain modél 3D, total solusi pikeun proyék-proyék, Palangkangan Konsolidasi

  • Laser cutting (cutting,bending, welding)

    Motong laser (motong, bending, las)

    Motong laser nyaéta prosés ngagunakeun laser anu kuat pikeun motong sareng / atanapi ngukir barang tina lambaran rata sapertos palastik, kai sareng seueur bahan sanésna.

  • galvanized steel pipe

    pipa waja galvanis

    Ngaran produk: pipa baja galvanis Diaméter luar; 12mm-219mm Panjang: Panjang standar nyaéta 6m sareng 12m, diteukteuk dugi ka aya saatos dipénta. Kandel Tembok: 0.8-12.75mm Lapisan Séng: 40-650g / m2 Tungtung. Polos, diuluran ku penjepit Pelindung: tutup plastik Pamakéan: pipa cai, pipa perancah, pipa rumah kaca, sareng sajabana Pakcaging: bungkus pantes laut standar sareng numutkeun konsumén ' saratna.
  • Light steel connector for villa

    Panyambungna baja ringan pikeun villa

    1. Fast fasters / tahan jangkar / bagian tahan angin / konektor Aseismic / Windproof sareng shockproof konektor struktural steel Ukuran: 3 * 66 * 251 Bagian anti-pullout dipasang dina témbok waja témbok lampu témbok ipis, umumna dipaké ku interval baud ékspansi, pikeun sambungan antara lantai heula sareng lantai yayasan, sisina dipasang dina téél nangtung sareng sekrup pengeboran sirah buleud héksagonal, handapeunna dibenerkeun ku sambel jangkar, sareng ...
  • Stamping (cutting, bending, welding)

    Stamping (motong, bending, las)

    OEM & ODM One-Stop Service dina nyieun sababaraha jinis bagian logam kalayan rupa-rupa ti bagian logam presisi dugi ka bagian stamping logam lambar. Numutkeun kana jumlah pesanan pelanggan, kami nawiskeun cara paling hemat biaya pikeun proyek anjeun, urang tiasa nganggo motong laser, tembakan tunggal atanapi produksi otomatis maot progresif kontinyu. Pemprosesan: Bahan Stamping: Baja, Baja tahan karat, Kuningan, Tambaga, perunggu, Aluminium, Titanium, waja silikon, pelat nikel jsb Langkung Ngolah: Mesin, ...
  • Good quality Q345 Q235b Erw Black Round Steel Welded Pipe

    Kualitas saé Q345 Q235b Erw Pipa Bulat Baja Dilas

    Ngaran produk: ERW dilas pipah waja Standar: ASTM, API, DIN, JIS, GB, ASTM A106-2006, ASTM A53-2007, BS 1387, DIN 2444, DIN EN 10025, JIS G3444-2006, GB / T 3094-2000 Bahan: Q195 / Q215 / Q235 / Q345 Téhnik: Pra-galvanis / Panas-dippedgalvanisasi / Gantung-taneman / galvanisasi / ERW Bentuk Bentuk: Kuat / Sqaure / Kandel segi opat: 0,5 - 20 mm Panjangna: 1-12m Pipa Bulat Buleud (21.3 mm-406.4mm) Pipa Baja Persegi (20mm * 20mm-500mm * 500mm) Pipa Baja Rectangular (20mm * 30mm-400mm * 600mm) Perawatan Permukaan: Bl ...
123 Teras> >> Halaman 1/3