Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Bentuk custom ngawangun

  • Laser cutting (cutting,bending, welding)

    Motong laser (motong, bending, las)

    Motong laser nyaéta prosés ngagunakeun laser anu kuat pikeun motong sareng / atanapi ngukir barang tina lambaran rata sapertos palastik, kai sareng seueur bahan sanésna.

  • Stamping (cutting, bending, welding)

    Stamping (motong, bending, las)

    OEM & ODM One-Stop Service dina nyieun sababaraha jinis bagian logam kalayan rupa-rupa ti bagian logam presisi dugi ka bagian stamping logam lambar. Numutkeun kana jumlah pesanan pelanggan, kami nawiskeun cara paling hemat biaya pikeun proyek anjeun, urang tiasa nganggo motong laser, tembakan tunggal atanapi produksi otomatis maot progresif kontinyu. Pemprosesan: Bahan Stamping: Baja, Baja tahan karat, Kuningan, Tambaga, perunggu, Aluminium, Titanium, waja silikon, pelat nikel jsb Langkung Ngolah: Mesin, ...