Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Stamping (motong, bending, las)

  • Stamping (cutting, bending, welding)

    Stamping (motong, bending, las)

    OEM & ODM One-Stop Service dina nyieun sababaraha jinis bagian logam kalayan rupa-rupa ti bagian logam presisi dugi ka bagian stamping logam lambar. Numutkeun kana jumlah pesanan pelanggan, kami nawiskeun cara paling hemat biaya pikeun proyek anjeun, urang tiasa nganggo motong laser, tembakan tunggal atanapi produksi otomatis maot progresif kontinyu. Pemprosesan: Bahan Stamping: Baja, Baja tahan karat, Kuningan, Tambaga, perunggu, Aluminium, Titanium, waja silikon, pelat nikel jsb Langkung Ngolah: Mesin, ...