Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Pipa Baja

  • galvanized steel pipe

    pipa waja galvanis

    Ngaran produk: pipa baja galvanis Diaméter luar; 12mm-219mm Panjang: Panjang standar nyaéta 6m sareng 12m, diteukteuk dugi ka aya saatos dipénta. Kandel Tembok: 0.8-12.75mm Lapisan Séng: 40-650g / m2 Tungtung. Polos, diuluran ku penjepit Pelindung: tutup plastik Pamakéan: pipa cai, pipa perancah, pipa rumah kaca, sareng sajabana Pakcaging: bungkus pantes laut standar sareng numutkeun konsumén ' saratna.
  • Good quality Q345 Q235b Erw Black Round Steel Welded Pipe

    Kualitas saé Q345 Q235b Erw Pipa Bulat Baja Dilas

    Ngaran produk: ERW dilas pipah waja Standar: ASTM, API, DIN, JIS, GB, ASTM A106-2006, ASTM A53-2007, BS 1387, DIN 2444, DIN EN 10025, JIS G3444-2006, GB / T 3094-2000 Bahan: Q195 / Q215 / Q235 / Q345 Téhnik: Pra-galvanis / Panas-dippedgalvanisasi / Gantung-taneman / galvanisasi / ERW Bentuk Bentuk: Kuat / Sqaure / Kandel segi opat: 0,5 - 20 mm Panjangna: 1-12m Pipa Bulat Buleud (21.3 mm-406.4mm) Pipa Baja Persegi (20mm * 20mm-500mm * 500mm) Pipa Baja Rectangular (20mm * 30mm-400mm * 600mm) Perawatan Permukaan: Bl ...