Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Papan gedong

  • Internal And External Hanging Board

    Déwan gantung internal sareng éksternal

    Papan gantung éksternal sareng internal mangrupikeun salah sahiji bahan bangunan, anu dianggo pikeun témbok luar atanapi témbok interior. Papan gantung éksternal sareng internal kedah ngagaduhan anti korosi, résistansi suhu luhur, anti sepuh, henteu aya radiasi, pencegahan seuneu, kontrol hama, henteu aya deformasi sareng sipat dasar anu sanés. Dina waktos anu sasarengan, aranjeunna meryogikeun penampilan anu saé, konstruksi saderhana, perlindungan lingkungan sareng hemat énergi.

  • Building Material 3 Tab Roofing Wall Tiles Asphalt Shingles

    Bahan Pangwangun 3 Tab Atap Tembok Genténg Asphalt Shingles

    Ketik: 3-tab shingle aspal
    Lebar : 333mm
    Panjangna: 1000mm

  • OSB board

    Dewan OSB

    Papan untai berorientasi (OSB) mangrupikeun jinis kai direkayasa sami sareng dewan partikel, dibentuk ku nambihan perekat teras neken lapisan untaian kai (flakes) dina orientasi khusus. OSB mangrupikeun bahan anu ngagaduhan sipat mékanis anu pikaresepeun anu ngajantenkeun cocog pisan pikeun aplikasi bantalan dina konstruksi. Ayeuna langkung populér tibatan lapis, maréntahkeun 66% pasar panel struktural. Kagunaan anu paling umum nyaéta salaku pelapis dina témbok, lantai, sareng dek. Pikeun exteri ...