Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Papan gantung internal sareng éksternal

  • Internal And External Hanging Board

    Déwan gantung internal sareng éksternal

    Papan gantung éksternal sareng internal mangrupikeun salah sahiji bahan bangunan, anu dianggo pikeun témbok luar atanapi témbok interior. Papan gantung éksternal sareng internal kedah ngagaduhan anti korosi, résistansi suhu luhur, anti sepuh, henteu aya radiasi, pencegahan seuneu, kontrol hama, henteu aya deformasi sareng sipat dasar anu sanés. Dina waktos anu sasarengan, aranjeunna meryogikeun penampilan anu saé, konstruksi saderhana, perlindungan lingkungan sareng hemat énergi.