Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Dewan OSB

  • OSB board

    Dewan OSB

    Papan untai berorientasi (OSB) mangrupikeun jinis kai direkayasa sami sareng dewan partikel, dibentuk ku nambihan perekat teras neken lapisan untaian kai (flakes) dina orientasi khusus. OSB mangrupikeun bahan anu ngagaduhan sipat mékanis anu pikaresepeun anu ngajantenkeun cocog pisan pikeun aplikasi bantalan dina konstruksi. Ayeuna langkung populér tibatan lapis, maréntahkeun 66% pasar panel struktural. Kagunaan anu paling umum nyaéta salaku pelapis dina témbok, lantai, sareng dek. Pikeun exteri ...