Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Coil (galvanis, warna dilapis, coil)

  • PPGI color prepainted galvalume / galvanized steel aluzinc / galvalume sheets / coils / plates / strips

    Warna PPGI prepainted galvalume / baja galvanis aluzinc / cadar galvalume / coil / piring / strip

    Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS Kelas: SGCC, DC51D + Z, DX51D + Z, SGCC, DC51D + Z, DX51D + Z Jumlah Modél: Tipe CLCC: Téknik Coil Baja: Perlakuan Surya Digulung Tiis: Galvanis Warna coated: warna baku standar Lebar: 600 ~ 1500mm, 600 ~ 1500mm Kandel: 0.13-5.0mm Beurat Coil: 3-5 Ton Paké Husus: Kuatna Aplikasi Baja Piring: Gedong Konstruksi Tipe Paket: 4 pita panon sareng 4 pita kuriling dina waja, cingcin suling logam galvanis dina ujung jero sareng luar bungkus ékspor standar laut ...