Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Baja

  • galvanized steel pipe

    pipa waja galvanis

    Ngaran produk: pipa baja galvanis Diaméter luar; 12mm-219mm Panjang: Panjang standar nyaéta 6m sareng 12m, diteukteuk dugi ka aya saatos dipénta. Kandel Tembok: 0.8-12.75mm Lapisan Séng: 40-650g / m2 Tungtung. Polos, diuluran ku penjepit Pelindung: tutup plastik Pamakéan: pipa cai, pipa perancah, pipa rumah kaca, sareng sajabana Pakcaging: bungkus pantes laut standar sareng numutkeun konsumén ' saratna.
  • Good quality Q345 Q235b Erw Black Round Steel Welded Pipe

    Kualitas saé Q345 Q235b Erw Pipa Bulat Baja Dilas

    Ngaran produk: ERW dilas pipah waja Standar: ASTM, API, DIN, JIS, GB, ASTM A106-2006, ASTM A53-2007, BS 1387, DIN 2444, DIN EN 10025, JIS G3444-2006, GB / T 3094-2000 Bahan: Q195 / Q215 / Q235 / Q345 Téhnik: Pra-galvanis / Panas-dippedgalvanisasi / Gantung-taneman / galvanisasi / ERW Bentuk Bentuk: Kuat / Sqaure / Kandel segi opat: 0,5 - 20 mm Panjangna: 1-12m Pipa Bulat Buleud (21.3 mm-406.4mm) Pipa Baja Persegi (20mm * 20mm-500mm * 500mm) Pipa Baja Rectangular (20mm * 30mm-400mm * 600mm) Perawatan Permukaan: Bl ...
  • galvanize steel strips coil plate

    piring baja galvanis strip coil

    Standar Téknis : EN10147, EN10142, DIN 17162, JIS G3302, ASTM A653
    Kelas Baja: 65Mn, SK85, 50CrVA, S50C, C75
    Type: Coil / Sheet / Plate / Strip

  • PPGI color prepainted galvalume / galvanized steel aluzinc / galvalume sheets / coils / plates / strips

    Warna PPGI prepainted galvalume / baja galvanis aluzinc / cadar galvalume / coil / piring / strip

    Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS Kelas: SGCC, DC51D + Z, DX51D + Z, SGCC, DC51D + Z, DX51D + Z Jumlah Modél: Tipe CLCC: Téknik Coil Baja: Perlakuan Surya Digulung Tiis: Galvanis Warna coated: warna baku standar Lebar: 600 ~ 1500mm, 600 ~ 1500mm Kandel: 0.13-5.0mm Beurat Coil: 3-5 Ton Paké Husus: Kuatna Aplikasi Baja Piring: Gedong Konstruksi Tipe Paket: 4 pita panon sareng 4 pita kuriling dina waja, cingcin suling logam galvanis dina ujung jero sareng luar bungkus ékspor standar laut ...