Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Sejarah pangwangunan villa waja ringan di bumi sareng luar negeri

Nembe pisan, di pasar perumahan niupkeun ledakan "angin villa waja ringan", hal anyar ieu parantos nyababkeun seueur jalma pikeun merhatoskeun. Imah waja ringan nembongan di Cina dina taun 1990an. Kiwari, téknologi ngawangun struktur waja parantos asak, dipromosikeun ku nagara, sareng éta sacara resmi lebet kana visi masarakat. Janten nagara maju asing kumaha cara ngawangun bumi? Kusabab penguatan kasadaran lingkungan sareng kakurangan kai sareng faktor-faktor sanés, seueur nagara sapertos Amérika Serikat, Jepang, Inggris, Australia, aktip ngamajukeun panerapan sareng pamekaran villa baja ringan tingkat rendah.

Awal taun 1960-an, Australia ngempelkeun konsép "pamasangan gancang perumahan prefabrikasi", tapi kusabab pasarna henteu asak, éta henteu acan dikembangkeun saé. Di 1987, struktur baja kakuatan ipis témbok ipis anu témbok tiis témbong, sareng spésifikasi gabungan Australia sareng Selandia Anyar, salaku / nzs4600 baja struktural anu kabentuk tiis, dikaluarkeun sareng dilaksanakeun dina 1996. Baja jenis ieu ngagaduhan kapasitas bantalan anu luhur. Dibandingkeun sareng kapasitas bantalan kai anu sami, éta ngan ukur 1/3 tina beurat kai. Beungeut galvanis. Dina kaayaan henteu dirombak, katahanan tiasa ngahontal 75 taun.

Imah waja ringan tumbuh panggancangna di Amérika Serikat. Di 1965 imah baja ngora ngan ukur 15% pasar konstruksi di Amérika Serikat; Dina taun 1990 éta naék janten 53 per cent, sedengkeun di 1993 éta naék janten 68 persén sareng taun 2000 naék kana 75 per cent. Standarisasi, sérialisasi, spésialisasi, komérsialisasi sareng sosialisasi komponén sareng komponén padumukan ampir 100%. Panyewaan sagala rupa mesin konstruksi, alat-alat sareng instrumen anu maju pisan, sareng gelar komérsialisasi ngahontal 40%.

Dina taun-taun ayeuna, wangunan sistem keél waja ringan sareng waja anu kabentuk tiis mangrupikeun padika pangwangunan énggal anu ngembang pesat di Éropa sareng Amérika. Hal ieu loba dipaké di villa, imah, tempat anu saé, klub kantor, sakola, rumah sakit, gedong komérsial sareng sajabana. Di Australia, sakitar $ 600 juta imah lampu téh dipasang masing-masing 120.000 taun, mangrupikeun sakitar 24% tina nilai sadaya bisnis konstruksi di Australia; Di Amérika, jumlah bumi anu diwangun nganggo sistem ieu luncat tina 55,000 dina pertengahan taun 1990an janten 325.000 di 2000. Ayeuna, villa waja ringan sapertos ieu parantos janten bentuk struktur arsitektur utama di nagara maju.


Waktos Post: Mar-18-2021