Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Kinerja anu saé saatos taun énggal

Tanggal 2 Maret, Mr. Robert, palanggan Australia, sumping deui ka perusahaan kami. Ieu katilu kalina na sumping ka Cina sareng tuoou. Saatos pamahaman awal anu munggaran, évaluasi kadua kadua sareng kasuksésan akhir kali ieu Mr. Robert parantos salawasna nekenkeun yén anjeunna peryogi sababaraha villa baja lampu berteknologi tinggi, manusiawi sareng ramah lingkungan, sareng anjeunna henteu mendakan produk anu anjeunna pikahoyong pisan Shijiazhuang. Nanging, anjeunna teras-terasan muji kualitas sareng penampilan produk urang, anu tiasa disebatkeun jauh payun perusahaan sanés dina industri lokal. Khususna, trafo sareng modél modél simulasi ditempatkeun di gerbang pabrik parantos janten produk iklan signboard pikeun narik pelanggan.

Salami perjalanan ieu, Mr.Robert nandatanganan paréntah pikeun tilu villa gaya Éropa. Saatos opat bulan kunjungan susulan, departemen luar negeri nembé waé muka platform Alibaba. Kusabab naékna turunna sareng persaingan pasar sengit, kapangaruhan ku seueur faktor anu teu pasti, ku usaha babarengan sadaya departemén perusahaan, éta masih ngahontal hasil penjualan anu saé. Nyanghareupan padamelan salajengna, Tuan Robert parantos ngahontal prestasi anu hébat dina penjualan, Kasempetan sareng tantangan babarengan. Kami yakin pikeun ngahontal hasil anu langkung saé.

Kontradiksi antara syarat masarakat pikeun kualitas kahirupan sareng lokasi spasial langkung kuat, sareng vila baja ringan, salaku titik kasaimbangan dua, paménta komprehensifna ningkat unggal taun, anu penting pisan dina ngahémat rohangan sareng ningkatkeun lingkungan hirup.

Tuoou parantos siap-siap pikeun produksi produk énggal, narékahan pikeun inovasi sareng pengembangan macem-macem villa waja ringan. Éta salajengna bakal nguatkeun pangwangunan platform, ngagedéan tata perenah saluran, nyayogikeun skéma desain propésional sareng ningkatkeun sistem jasa saatos penjualan. Kuring yakin yén proyék villa waja ringan bakal nganteurkeun landasan énggal


Waktos Post: Mar-18-2021