Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Multi Fungsi House

Pedaran pondok:

Rumah villa waja ringan mangrupikeun salah sahiji jenis imah prefabrikasi, imah prefab atanapi imah modular. Éta populér dianggo di nagara anu béda henteu masalah éta nagara beunghar atanapi miskin salaku bumi kulawarga.
Éta didamel tina waja-logam anu kuat sareng héjo, salaku struktur sareng panel sandwich beurat-beurat atanapi papan serat semén pikeun témbok sareng hateup. Tembok di jero sareng luar tiasa dihias ku bahan modéren anu béda anu ngajantenkeun bumi katingali saé sareng raoseun.
Éta tahan cai, seuneu, buktina sora, insulasi panas. Urang tiasa nuturkeun perenah pelanggan sareng saratna pikeun ngararancang.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran produk: Bumi villa waja ringan
Tipe Produk: Imah Panel Sandwich
Palayanan Saatos Jual: Dukungan téknis online
Aplikasi: Villa
Anggo: Hotel, House, Office, Villa
Gaya Desain: Modern
Ukuran: Disaluyukeun
Jangka hirup: 25 ~ 30 taun
Pelapis témbok: Papan semén serat, cladding PVC, cladding PU
Panel sandwich semén kandel: 50 / 75/100 / 120 / 150mm
Bahan: Sandwich Panel Kelas: GB
Pencegahan Korosi: Keusik blasting, derusting, primer sareng finish paiting
Fitur: Multi-fungsi, Pamasangan gancang, ramah lingkungan, terjangkau
Kamampuhan Suplai: 50000 Méter pasagi / Méter pasagi per Bulan

Asesorisna

Bagian anu dipasang – M24
Bolt kakuatan tinggi – M20,10.9S
Baut umum -M20
Kuku cukur – ∅19
Baut galvanis –M20

Pigura baja utama

Kolom baja Lantai Dasar – HN200X100X5X8, tabung 100X100X3.0suqure
Kolom waja Lantai Kadua – 80 * 2.0 tabung suqure
Beureum truss beam – 80 * 40 tube suqure + 80 * 40 tube suqure
Lampu balok – HN250 * 125 * 6 * 9
Lantai balok – HN200X100X5.5X8
Tali rod – 80 * 2.0mm tabung suqure
Tangga tangga– [16 U-bar + 2.5mm piring kotak-kotak
Baja pikeun palang beton – ∅8 batang waja
Atap purlin – 80 * 40 * 2.5suqure tube
Nyambungkeun piring – 3 ~ 4mm lambar waja
Strukturna fabrikasi waja – Nahan karat, Lukisan

Pangropéa

Panel hateup – 50mm EPS Sandwich panel + Asphalt shingles
Panel témbok — 75 / 100mm Panel sandwich semén
Pelat waja salaku dukungan lanté – tipeu 1.0mm770
Lukisan témbok luar - Cét batu asli
Pangkasan – piring Galvanis, lambar waja
Asesoris sanésna – Kancing ngetok diri, sambel, saluran, gelas semén
Panto – Panto waja, panto aluminium, panto kaca
Jandéla – Aluminium ngageser jandéla

Multi Function House Multi Function House Multi Function House Multi Function House Multi Function House Multi Function House Multi Function House Multi Function House Multi Function House


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali